28 august 2023

PROCEDURĂ DE SELECȚIE FACILITATOR COMUNITAR PENTRU GAL BUCURESTI SECTOR 2

Facilitatorul comunitar este principalul responsabil de activitățile de mobilizare, organizare, facilitare de dezvoltare comunitară la nivelul teritoriului SDL, cu accent pe ZUM. Facilitatorul acționează ca un intermediar între actorii locali (autorități locale, ONG-uri, lideri comunitari etc.) și sprijină incluziunea socială în vederea intensificării participării membrilor comunității la acțiuni de interes public la nivel local. În sens mai general, un facilitator ajută oamenii să își dezvolte capacitatea de a acționa.


PROCEDURĂ DE SELECȚIE MANAGER PENTRU GAL BUCURESTI SECTOR 2

Managerul GAL este responsabil cu coordonarea personalului angajat şi activitatea curentă a GAL fiind în același timp direct responsabil de mobilizarea resurselor financiare necesare desfasurării activităţii asociaţiei, de gestionarea acestor resurse, cu respectarea prevederilor statutare.

PROCEDURĂ DE SELECȚIE ANIMATOR AL COMUNITĂȚII și ASISTENT ADMINISTRATIV PENTRU GAL BUCURESTI SECTOR 2


·  Funcția de animator al comunității în proiecte cu finanțare europeană presupune un rol crucial în implicarea activă a comunității în diverse inițiative finanțate prin programele și fondurile europene.